video - pățania unor sibieni în bulgaria. s-au urcat pe capotă ca să nu le ridice mașina

Gest ieşit din comun al unor sibieni care erau pe cale să rămână fără maşină în Bulgaria. Pentru că au parcat într-un loc nepermis, autorităţile din staţiunea Sunny Beach au adus o platformă care să ridice autoturismul.

Acest lucru i-a infuriat pe sibieni, care pentru a nu rămâne fără maşină în străinătate şi a fi puşi să achite taxa de recuperare, au recurs la gesturi „mai puţin ortodoxe”. Chiar în mijlocul staţiunii proprietara maşinii s-a urcat pe plafonul autoturismului pentru ca acesta să nu poată fi ridicat.

Îmbrăcată doar în costum de baie, femeia a început să urle revoltată, ba mai mult, l-a chemat şi pe soțul ei.

Martorii evenimentului au filmat scenele şi le-au postat pe reţelele sociale.

[fvplayer id=”131″]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Este adevărat ce se întâmplă, sub pretextul că nu sunt locuri de parcare in stațiune, dar subtitrat ei știu locuri in alte zone depărtare de hotel și te conduc acolo sa parchezi și totul este ok. Ceva de genul eu parchez la tine și tu la mine, și astfel se fac bani.
    Am pățito și eu după nici 3min de parcare in condițiile în care desi motorul era pornit așa cum au zis cei de la hotel și o persoana la mașina, au venit au blocat roata și au plecat. Numai că după un mic scandal cu managerul hotelului au venit și au deblocat-o fara costuri, dar am mai văzut cel puțin 5 mașini blocate.

  2. Asta e romanul unde apare el începe tiganeala,,,OARE DE CE NU A PARCAT REGULAMENTAR?PI CA ASA E ROMANUL SMECHER,SE DUCE SPALA FASE SI BATRSMI LA CUR SI AICI E SMECHER!!!TREBUIA SA II SI AMENDEZE CA ORICUM E UN CAZAM DE MASINA.