reduceri de până la 70% în magazinele din promenada sibiu

Sfârșitul acestei veri aduce stil, culoare și farmec datorită ofertelor pregătite de magazinele din Promenada Sibiu. Cu reduceri de până la 70%, clienții se vor putea bucura de cele mai distractive petreceri din oraș în cele mai spectaculoase ținute.

Peste 20 de branduri cunocute au pregătit super reduceri la final de sezon. Bigotti, Hervis, Soniaman, LC Waikiki, Tom Tailor și BUZZ oferă reduceri de la 25% până la 50% la o selecție de produse. Pentru că nicio ținută nu este completă fără accesoriile potrivite, Benvenuti a pregătit discount-uri de până la 70% la pantofi și accesorii, până pe 31 august.

Gerovital și Douglas sunt cele două destinații hot din zona de beauty, cu oferte pe măsură. Cele două magazine oferă discount-uri de până la 60%, disponibile până în ultima zi a lunii august. Doamnele pasionate de skincare, make-up si parfumerie vor putea alege dintr-o gamă bogată de produse la prețuri speciale.

Dacă finalul sezonului de vară cere și o redecorare a casei, magazinul NobilaCasa vine în întâmpinarea clienților săi cu articole de home deco cu prețuri până la 30% mai mici, până pe 29 august.

Ultima oră

Comentariul meu