accident pe strada argintarilor - șoferul a plecat de la locul accidentului
Foto Arhivă

În prima jumătate de oră a zilei de marți, pe strada Argintarilor din Sibiu, a avut loc un incident rutier, din fericire nu cu urmări grave pentru pietonul accidentat. În schimb, șoferul care a făcut asta a încălcat o serie de reguli: nu avea carnet, a prezentat un act fals și a plecat de la locul accidentului.

La data de 10.08.2021, în jurul orei 00:30, pe str. Argintarilor din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier, conducătorul auto părăsind imediat locul evenimentului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au stabilit faptul că un pieton (sibian, în vârstă de 68 de ani) a fost accidentat ușor de către un autoturism condus de un sibian, în vârstă de 23 de ani.
Cu privire la acesta din urmă, polițiștii rutieri au constatat că nu deține permis de conducere, prezentând în fapt, un permis de conducere fals, emis de un alt stat pe numele unei alte persoane și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Cercetările în acest dosar sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, uz de fals, complicitate la falsul material in inscrisuri oficiale.

Ultima oră

Comentariul meu