ședință extraordinară la consiliul județean sibiu. s-a aprobat și un proiect important pentru aeroport

Consilierii Județeni s-au întrunit într-o ședință extraordinară, chiar dacă la finalul lunii se organizează ședința lunară. De data aceasta a fost nevoie de un vot dat mai repede pentru proiecte ce vizează îmbunătățirea calității vieții copiilor care se află în câteva din centrele de plasament din județ. Au fost însă aprobate și alte două proiecte de interes județean.

Unul dintre acestea vizează dezmembrarea în două loturi distincte a terenului Aeroportului Sibiu. Acest lucru este motivat de faptul că acesta se află amplasat atât în intravilanul cât și în extravilanul UAT Sibiu, fiind necesară separarea pe loturi distincte și ulterior schimbarea regimului juridic.

Un alt proiecta adoptat a fost ”Ghidul de bune practici pentru amenajarea traseelor de drumeție pedestră și
de cicloturism în zona montană și colinară în județul Sibiu”.

Cele mai multe proiecte însă au vizat îmbunătățirea calității vieții copiilor aflați în centrele de plasament din Orlat și Prichindelul din Sibiu. Pentru o parte din ei se vor construi căsuțe de tip familial, iar pentru alții se vor etaja clădiri deja existente. Toate aceste investiții sunt plănuite a se face prin fonduri nerambursabile.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A PROIECTELOR APROBATE ÎN ȘEDINȘȚA EXTRAORDINARĂ

Ultima oră

Comentariul meu