accident la tălmaciu între o mașină și un tir - unul dintre șoferi era băut și fără permis

O mașină și un TIR s-au ciocnit în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 2:40. Evenimentul a avut loc în afara localității Tălmaciu, cele două vehicule circulând din sensuri opuse.

Mași9na era condusă de un bărbat în vârstă de 33 de ani din Rîu Vadului, iar TIR-ul de un bărbat din Argeș, în vârstă de 47 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului autoturismului, respectiv a bărbatului de 33 de ani, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii rutieri au constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

În acest caz, s-au întocmit actele premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

accident la tălmaciu între o mașină și un tir - unul dintre șoferi era băut și fără permis

În urma accidentului șoferul mașinii și pasagerul, un bărbat de 45 de ani din Câineni, au fost răniți. Au fost scoși din mașină de un echipaj de la descarcerare și transportați apoi de ambulanța SMURD la spital cu multiple traumatisme.

De asemenea, echipajele de pompieri au acționat cu automacaraua pentru repunerea ansamblului TIR pe carosabil respectiv sablarea carosabilului în urma accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu