umarket, magazinul universal al sibienilor – mii de produse pentru casă și grădină în locație sau online

Pandemia a reprezentat un moment prielnic pentru producători și brand-urile locale. Oamenii și-au îndreptat mai mult atenția către afacerile românești pentru a susține economia locală, iar sibienii n-au făcut excepție, astfel că în ultimul an și jumătate, firmele din județ au reușit să supraviețuiască datorită clienților care au avut încredere în ele.

Magazinul uMarket s-a născut cu puțin timp înainte de pandemie din dorința unui sibian de a avea o afacere de familie. Fiindcă oamenii s-au axat pe cumpărături de la afaceri locale, uMarket a trecut cu bine peste această perioadă, câștigând încrederea a o mulțime de clienți datorită seriozității de care a dat dovadă.

uMarket vine în atenția clienților din Sibiu și nu numai cu o gamă largă de produse destinate casei și grădinii

În magazinul situat în cartierul Valea Aurie, pe strada Ludoș, nr. 6, bl.33, găsiți diverse produse, printre care: vopsele, produse sanitare și chimice, detergenți, produse de menaj, unelte, vase emailate și echipamente electrice. uMarket pune la dispoziția clienților nu doar articole pentru adulți, ci se implică și în satisfacerea cerințelor celor mici, astfel că aici găsiți chiar și jucării la prețuri pentru toate buzunarele.umarket, magazinul universal al sibienilor – mii de produse pentru casă și grădină în locație sau online

Administratorii afacerii sibiene uMarket și-au dorit încă de la început să le facă pe plac clienților. Tocmai de aceea, dacă există cerere pentru un anumit produs care nu se află în magazin, acesta se poate comanda special pentru clientul doritor. În această perioadă îndeosebi, fiindcă este sezonul în care se fac compoturi și dulcețuri, la uMarket se comercializează borcane și capace de diferite mărimi.

„Încercăm să venim în ajutorul clienților noștri. Suntem deschiși în privința mărfii, în sensul că, dacă un client cere un produs și nu îl avem, facem tot posibilul să îl aducem în magazin”, spune administratorul uMarket.umarket, magazinul universal al sibienilor – mii de produse pentru casă și grădină în locație sau online

Din Sibiu în toată țara

Încă de la înființarea afacerii, oamenii au putut comanda produsele și din magazinul online uMarket. Comenzile se procesează pe site, acolo unde se găsesc toate produsele, și, după comandarea acestora, ele ajung direct la domiciliul clientului.

Pentru clienții din Sibiu și cei din zonele limitrofe, se aplică o taxă de livrare de 10 lei pentru comenzile sub 50 de lei. Pentru comenzile mai mari de atât, livrarea este gratuită. La comenzile livrate în restul țării, se aplică o taxă de 20 de lei la comenzile sub 350 de lei.

Site-ul este acesta: https://umarketsibiu.ro/, iar de aici puteți comanda produsele favorite.

Pe pagina de Facebook uMarket găsiți toate detaliile și sunteți la curent cu produsele noi și promoțiile din magazin. umarket, magazinul universal al sibienilor – mii de produse pentru casă și grădină în locație sau online

Ultima oră

Comentariul meu