Aglomerație pe DN1 și pe Valea Oltului - Trafic bară la bară și cozi de peste 30 de kilometri

Nervii șoferilor care tranzitează DN1, la ieșirea din județul Sibiu, și mai apoi Valea Oltului, sunt puși la grea încercare. Se circulă extrem de greu, este foarte aglomerat, iar cozile se întind pe zeci de kilometri.

O parte din ”vină” pentru această situație o poartă accidentul care s-a petrecut între Câineni și Lazaret, în care au fost implicate 4 autoturisme și 9 persoane. Pentru unul dintre răniți a fost chemat elicopterul SMURD. VEZI AICI DETALII ȘI IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

Traficul a fost blocat total în urma accidentului, care s-a produs în jurul orei 13:30. S-a reluat, alternativ, la ora 16, și s-a redeschis total, pe ambele sensuri, abia la ora 18. Din această cauză, pe ambele sensuri de mers s-au format cozi imense, mai ales că este duminică, iar mulți se îndreaptă către case.

Aglomerație pe DN1 și pe Valea Oltului - Trafic bară la bară și cozi de peste 30 de kilometri

Astfel, traficul închis din cauza accidentului, plus aglomerația de final de weekend au dus ca duminică seara, pe DN1 și în continuare pe Valea Oltului să se extrem de aglomerat și să se circule bară la bară. Cozile de mașini se întind pe 30 de kilometri.

Polițiștii au avertizat că vor apărea valori crescute de trafic, iar în condiții de caniculă trebuie avute în vedere unele recomandări ale lor, pentru a ajunge în siguranță la destinație. VEZI AICI CE SFATURI DAU POLIȚIȘTII 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu