foto: motociclist rănit grav la sibiu - a fost lovit de o mașină

Un accident rutier grav a avut loc miercuri după amiaza la Sibiu. Un motociclist a fost lovit de o mașină într-o intersecție. Acesta a fost dus la spital, având mai multe traumatisme.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a petrecut la intersecția dintre strada Cimitirului și strada E. A. Bieltz. O șoferiță de 57 de ani a intrat în intersecție, lovind astfel motocicleta condusă dinspre Șoseaua Alba Iulia de către un bărbat în vârstă de 34 de ani.

foto: motociclist rănit grav la sibiu - a fost lovit de o mașină

Motociclistul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

„Motociclistul de 34 ani a suferit un traumatism cranian cu plagă hemoragica și stare generală alterată. Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale la fața locului și a transportat bărbatul la UPU Sibiu”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

foto: motociclist rănit grav la sibiu - a fost lovit de o mașină

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte care au dus la producerea acestui accident.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Indiferent de vinovatie, persoanele care au suferit un accident rutier, au dreptul la despagubiri. Informatii suplimentare la tel. 0722437114 sau 0369432278.