ryanair introduce zboruri de la sibiu către milano și liverpool

RyanAir își extinde operațiunile de la Aeroportul Internațional Sibiu și anunţă lansarea a încă două noi rute care vor conecta direct Sibiul cu Milano Malpensa, Italia începând cu 31 octombrie și Liverpool, Marea Britanie începând cu 1 noiembrie a.c. Noile rute vor fi operate cu câte 2 (două) frecvențe săptămânale fiecare. Biletele către aceste noi destinații au fost deja puse în vânzare pe website-ul companiei aeriene.

În prezent, RyanAir operează de la Sibiu zboruri directe spre Veneția Treviso – Italia în zilele de marți și sâmbătă, spre Corfu – Grecia în zilele de marți și sâmbătă și spre Bologna – Italia, în zilele de luni și vineri. De asemena, reamintim faptul că din sezonul de iarnă compania aeriană va opera zboruri directe și spre Billund, Danemarca.

„Angajamentul asumat de întreaga echipă a aeroportului sibian față de comunitatea deservită se concretizează în noi oportunități de călătorie. Accesul la cât mai multe piețe, (re)stabilirea conectivității regionale și a călătoriilor internaționale este și va fi esențială pentru redresarea economică a regiunii pe măsură ce vom ieși din efectele pandemiei ”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

„Faptul că operatorii aerieni îndrăznesc să investească după aceste momente dificile este o dovadă clară a poziției și potențialului de trafic al aeroportului din Sibiu. De-a lungul pandemiei, am continuat să planificăm în avans cu partenerii noștri operatori aerieni noi oportunități de călătorie, rămânând încrezători că pasagerii se vor întoarce la călătoriile internaționale.”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu