optyu - un nou concept pentru confortul ochilor tăi

OptyU a fost de la început alegerea sibienilor atunci când a venit vorba despre sănătatea ochilor lor. Aici au găsit rame, lentile de vedere, ochelari de soare de la cele mai bune brand-uri și aparatură de ultimă generație. Astfel, dintr-un magazin OptyU deschis pe galeriile Carrefour, acum sunt trei în cele mai importante puncte din Sibiu. Au devenit mult mai accesibile pentru că au fost reamenajate pentru ca cei care vin aici să poată alege mai ușor din sutele de produse.

Cel mai nou magazin de optică OptyU s-a deschis recent pe Bulevardul Nicolae Bălcescu la numărul 10. Clienții care vin aici intră într-un spațiu aerisit, în care deși sunt expuse aproape 900 de rame de ochelari de vedere și ochelari de soare, nu dă senzația de aglomerare.

optyu - un nou concept pentru confortul ochilor tăi optyu - un nou concept pentru confortul ochilor tăi

La fel, primul OptyU deschis pe Galeriile Carrefour și-a schimbat locația, dar numai câțiva metri mai la stânga. Noul sediu este mult mai mare, are 118 metri pătrați, iar design-ul a fost ales în concordanță cu cel de pe Nicolae Bălcescu. ”Ne-am dorit pentru clienții noștri spații mai mari, în care să se simtă bine, confortabil, pentru că alegerea atât a ramelor pentru ochelarii de vedere, cât și a ochelarilor de soare, necesită timp și decizii. Astfel, OptyU de pe Galeriile Carrefour îl găsiți tot la a doua intrare, dar pe colț, la câțiva metri diferență față de vechea locație. Magazinul nou are și el, la fel ca cel de pe Bălcescu, un design nou, mult mai aerisit. Produsele sunt așezate în funcție de brand-uri, astfel că alegerea clientului este mult mai ușoară”, spune Oana Tarcea, administratorul OptyU.

optyu - un nou concept pentru confortul ochilor tăi optyu - un nou concept pentru confortul ochilor tăi optyu - un nou concept pentru confortul ochilor tăi

La design nou, promoții pe măsură

A treia locație OptyU, cea din Promenada Mall, a fost de la început gândită ca un spațiu cu un design mai puțin încărcat, așa că acum toate cele trei magazine merg ”pe aceeași mână”. Și în toate se găsesc reduceri substanțiale, până în data de 31 iulie:
-30% la ochelarii de soare Polaroid
-15% la celelalte branduri de ochelari de soare
-15 % la orice rama de vedere pentru comanda completă (rame și lentile)
-la o pereche de ochelari de vedere, bonus o pereche de ochelari de soare cu dioptrii

Design-ul magazinelor OptyU e mult mai prietenos, iar serviciile au rămas în continuare de cea mai bună calitate: la OptyU dioptriile se stabilesc cu ajutorul unui aparat super performant care calculează necesitățile ochiului la ”milimetru„ Consultațiile cu Vision R 800 sunt gratuite în toate cele trei locații OptyU: Nicolae Bălcescu, Promenada Mall și Galeriile Carrefour.

 

Ultima oră

Comentariul meu