individul care aproape a omorât în bătaie un taximetrist din sibiu, nemulțumit de arest

Un taximetrist din Sibiu a fost bătut cu bestialitate de un individ pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu la începutul lunii mai. Loviturile au fost atât de puternice încât bărbatul a leșinat și a zăcut ore întregi pe asfalt până când a fost găsit de un coleg, fiind dus ulterior la spital. Bătăușul a fost găsit, ulterior fiind arest preventiv. A continuat că conteste măsura, însă toate cererile de până acum au fost respinse.

Daniel, taximetristul din Sibiu, s-a deplasat pe strada Fundătura Lupeni pentru a onora un comision. Când a ajuns acolo, după miezul nopții, clientul l-a luat la bătaie și i-a furat bunurile. Ore în șir, sibianul a zăcut abandonat pe stradă, în stare de inconștiență. Abia spre dimineață a fost găsit, fiind dus mai apoi la spital.

CITEȘTE ȘI: Drama taximetristului bătut la Sibiu – Soția: „A fost la un pas de moarte. S-a trezit și nu știa cine sunt”

În ceea ce îl privește pe Benone, bătăușul taximetristului, acesta a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată. De la bun început nu a fost mulțumit de decizie și a făcut o serie de contestații. Ultima a fost respinsă luni.

„Respinge contestația formulată de către contestatorul – inculpat B. I. BENONE, în prezent aflat în Penitenciarul Aiud (mandat de arestare preventivă nr. 16/UP/08.05.2021 emis de Judecătoria Sibiu), împotriva încheierii penale nr. 1041 din data de 16.07.2021 pronunțată de Judecătoria Sibiu în dosarul nr. 5740/306/2021/a1.3, pe care o menține”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

CITEȘTE ȘI: Fundătura Lupeni, coșmarul taximetriștilor din Sibiu – Mulți se plâng că au fost atacați și înjurați 

Ultima oră

Comentariul meu