căruțașii care umblă prin sibiu au primit amenzi de peste 17.000 lei în ultimele 3 luni

Căruțele trase de cai nu au ce căuta în municipiul Sibiu. Persoanele depistate pe raza orașului sunt amendate de agenții de la Poliția Locală. Cu toate acestea, tot mai des întâlnim în trafic atelaje hipo, îndeosebi în cartierele de la periferia urbei de pe Cibin. În doar trei luni, s-au împărțit peste cincizeci de sancțiuni contravenționale.

Valea Aurie, Țiglari, Terezian, Tineretului, Broscărie sunt doar câteva dintre cartierele din Sibiu unde sunt întâlniți căruțașii. În ciuda amenzilor primite, ei se reîntorc în oraș. Potrivit unui raport al Poliției Locale, în perioada aprilie – iunie, au fost întocmite 64 de procese verbale de contravenție.

CITEȘTE ȘI: Bărbați la plimbare cu căruța în Valea Aurie

CITEȘTE ȘI: Un căruțaș mână calul în rând cu mașinile la Sibiu

„Au fost desfășurate acțiuni de sancționare a celor care au circulat cu vehicule cu tracțiune animală pe raza municipiului Sibiu, în acest sens fiind întocmite 64 de procese verbale de contravenție, în sumă de 17.000 lei, iar pentru creșterea animalelor mari în municipiul Sibiu au fost aplicate două sancțiuni în sumă de 300 lei”, se arată într-un raport al Poliției Locale.

 

Ultima oră

Comentariul meu