Râuri de lacrimi la Gura Râului - Comunitatea îl plânge pe Darius, băiatul mort în curtea școlii
Sursa: Google Maps

Comunitatea din Gura Râului este în doliu după ce Darius, un băiețel de numai 11 ani, a murit. Copilul a fost lovit de o mașină în curtea școlii, acolo unde se plimba cu trotineta.

Darius a decedat în urma unui accident ce s-a petrecut în curtea comună pe care o împart Centrul Cultural „Ioan Macrea”, școala și noua grădiniță din localitate. Duminică seara, băiatul se plimba cu o trotinetă, când deodată a fost lovit de o mașină. Se pare că în această curte există și locuri de parcare unde localnicii își lasă mașinile. Tânărul care se afla la volanul autoturismului care l-a lovit pe Darius intenționa să parcheze și el aici.

„În curtea respectivă se află Școala cu clasele I-VIII, Centrul Cultural „Ioan Macrea” și noua grădiniță. Curtea este mare, pavată. Există acolo o parcare, unde își lasă mașinile cei care vin la spectacole. În momentul în care s-a petrecut incidentul, nu era niciun eveniment”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Călin Gheorghe, primarul din Gura Râului.

CITEȘTE ȘI: Destinul tragic al unui copil de 11 ani – A murit în curtea școlii la Gura Râului

După impactul cu autoturismul, copilul a căzut imediat pe asfalt, lovindu-se grav, spun sursele Ora de Sibiu. La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele medicale care au încercat din răsputeri să-l stabilizeze pe băiat. Din nefericire, acesta a decedat.

Râuri de lacrimi pentru Darius

Vestea că Darius a decedat a întristat o întreagă comunitate. O adevărată tragedie, potrivit primarului.  „Băiatul făcea parte din Ansamblul „Bujorul de Munte” Gura Râului, la grupa mică. Ceea ce s-a întâmplat este o tragedie”, spune primarul localității, Călin Gheorghe.

Sute de persoane au transmis, pe rețelele de socializare, condoleanțe familiei băiatului. Interpretul de muzică populară, Traian Stoiță, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant. „Încă un îngeraș a plecat pe calea Luminii! Dumnezeu să se bucure de zâmbetul și de sufletul tău curat! Să porți costumul popular gurănesc și dincolo de nori”, a scris artistul sibian.

Ultima oră

Comentariul meu