foto: fabrica siemens din sibiu, evacuată de urgență în urma unui incendiu

Zeci de angajați s-au autoevacuat luni seara din fabrica Siemens din Zona Industrială Vest din municipiul Sibiu, după ce a izbucnit un incendiu. Pompierii sibieni au intervenit pentru a-l lichida.

Incendiul s-a manifestat la sistemul electric de ventilare al cabinei de uscare al fabricii de producție componente electrice, situat în municipiul Sibiu pe strada Barcelona.

foto: fabrica siemens din sibiu, evacuată de urgență în urma unui incendiu

“În această seară în jurul orei 21:20, ISU Sibiu a fost sesizat cu privire la existența unui incendiul produs în partea superioară a unei cabine/cuptor vopsire aparținând unui operator economic situat în zona industrială a municipiului Sibiu. La fața locului s-au mobilizat de urgență 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, în mod preventiv circa 80 de angajați s-au autoevacuat în locurile de siguranță special amenajate din afara fabricii.

foto: fabrica siemens din sibiu, evacuată de urgență în urma unui incendiu

Forțele sosite la fața locului au efectuat recunoașterea zonei, identificarea și lichidarea incendiului. Incendiul a fost lichidat prompt, fără victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată efectul termic a unui scurtcircuit electric produs la sistemul de ventilație a cabinei de uscare.

Ultima oră

Comentariul meu