Vinerea Neagră pe şoselele din Sibiu - Şase morţi şi maşini cuprinse de flăcări
Accidentul de pe Calea Șurii Mici (23 iulie 2021)

A fost vinerea neagră pe şoselele din Sibiu. Ieri, 23 iunie, nu mai puţin de şase persoane şi-au pierdut viaţa pe drumurile din judeţul Sibiu, iar mai multe autovehicule au luat foc.

Primul accident a avut loc dis de dimineaţă, când un TIR-ist şi-a pierdut viaţa la Veştem. TIR-ul s-a lovit de un cap de pod apoi s-a răsturnat. Şoferul de 60 de ani a murit în urma impactului.

VEZI AICI DETALII

Vinerea Neagră pe şoselele din Sibiu - Şase morţi şi maşini cuprinse de flăcări

Cel mai cumplit accident petrecut ieri a fost Calea Şurii Mici. Aici patru persoane şi-au pierdut viaţa  după ce un TIR a izbit din plin maşina în care ei se aflau. Erau două familii, soţ şi soţie, din Braşov şi Prahova.

VEZI AICI DETALII DE LA TERIBILUL ACCIDENT DE PE CALEA ŞURII MICI

Vinerea Neagră pe şoselele din Sibiu - Şase morţi şi maşini cuprinse de flăcări

Un alt treilea accident care s-a soldat cu un mort a avut loc pe seară la Tălmaciu. Aici un motociclist de 70 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de remorca unui TIR.

VEZI AICI DETALII DESPRE ACCIDENTUL ÎN CARE MOTOCICLISTUL ŞI-A PIERDUT VIAŢA

Vinerea Neagră s-a încheiat cu mai multe autovehicule care au luat foc în două incidente separate. Astfel, în primul incident două maşini au luat foc în urma unui accident care a avut loc la Veştem. Din fericire nu au fost victime. Iar în al doilea incident mai multe maşini au luat foc într-un parc de dezmembrări auto.

VEZI AICI DETALII DE LA ACCIDENTUL ÎN CARE DOUĂ MAŞINI AU LUAT FOC

VEZI AICI DETALII DE LA INCENDIUL CARE A CUPRINS MAI MULTE MAŞINI ÎN PARCUL DE DEZMEMBRĂRI AUTO 

Vinerea Neagră pe şoselele din Sibiu - Şase morţi şi maşini cuprinse de flăcări Vinerea Neagră pe şoselele din Sibiu - Şase morţi şi maşini cuprinse de flăcări

Ultima oră

Comentariul meu