de la bal la spital - sibianul bătut și lăsat fără 5.000 de euro venea de la prostituate
FOTO: ARHIVĂ

Un bărbat a fost bătut într-o scară de bloc în cartierul Avantgarden din Șelimbăr și deposedat de o sumă mare de bani. Cei care l-au atacat i-au furat 5.000 de euro din portofel, dar și telefonul mobil. În spatele acestui eveniment se află o întreagă poveste: oamenii se cunoșteau între ei și se întorceau de la prostituate.

Polițiștii sibieni au anunțat, vineri, că doi bărbați din județul Ilfov au fost reținuți pentru 24 de ore după ce l-au lăsat lat pe un sibian pe stradă și i-au furat peste 5.000 de euro și un telefon mobil.

„Cei doi bărbați, în vârstă de 21, respectiv 25 de ani, ambii din județul Ilfov, sunt bănuiți că, în noaptea de 22 iulie a.c., în jurul orei 04,00, pe scara unui bloc din localitatea Șelimbăr, l-ar fi lovit pe un sibian în vârstă de 40 de ani și i-ar fi sustras suma de 5.400 de euro și un telefon mobil. Față de cei doi presupuși autori s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ce s-a întâmplat în acea seară – Sibianul îl cunoștea pe unul dintre agresori

Sibianul jefuit îl știa pe unul dintre agresori. Potrivit surselor Ora de Sibiu, aceștia s-au cunoscut într-un bar de pe raza municipiului Sibiu. Amândoi au decis să meargă la prostituate. S-au deplasat către cartierul Avantgarden acolo unde au luat legătura cu două femei. După un timp, au plecat către casă, însă la ieșirea din scara blocului sibianul a fost lovit și a căzut lat pe asfalt. Tânărul care se afla cu el, împreună cu un amic de-al lui din Ilfov, l-au deposedat de bani și telefon și au fugit.

Până în acest moment, banii sibianului nu au fost recuperați. Acesta și-a recăpătat doar telefonul mobil.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Minciuni… Totul sa petrecut în apartamentul prostituatelor nu în scară