cea mai nouă companie aeriană din românia, lansată de un sibian - fly lili a început recrutările însoțitorilor de bord

Cea mai nouă companie aeriană din România, pusă pe picioare de un sibian, se va lansa în curând. Recrutările însoțitorilor de bord au avut deja loc, astfel că mai este foarte puțin timp până când va avea loc și primul zbor.

Fly Lili este compania aeriană care va opera zboruri de la Sibiu începând din acest an. Vorbim despre o companie care este creația afaceristului local Jurgen Faff, având sediul în Sibiu, fiind specializată în transportul aerian de pasageri, dar și de marfă.

Recrutări pentru însoțitori de bord

Fly Lili a organizat, în 24 iunie, la Sibiu, interviurile pentru însoțitor de bord la care au participat zece persoane. Candidatele au fost chemate la interviul final în grup, unde li s-a făcut prezentarea companiei, potrivit nicoletagherman.ro. Acestea au fost chemate apoi, pe rând, în sala de selecție, unde au citit un text în limba engleza și l-au tradus. Informațiile din text au făcut referire la termeni specifici aviației. Concurentele au primit câteva întrebări tipice legate de aviație, fiind întrebate și despre locurile de muncă anterioare, în baza CV-ului. Majoritatea candidatelor au experiență de zbor.

Primele zboruri cu Fly Lili, în curând

Fly Lili are în plan să opereze câte un zbor zilnic pe ruta Sibiu – Munchen – Sibiu, iar alte două curse vor avea loc de două ori pe săptămână, pe rutele Satu Mare – Munchen – Satu Mare și Suceava – Munchen – Suceava. Dat fiind faptul că s-au organizat interviuri pentru selecția însoțitorilor de bord, în curând vor fi operate și primele zboruri.

Sibianul Jurgen Faff, cel care a pus bazele companiei aeriene, deține unul dintre cele mai cunoscute localuri din Piața Mică, restaurantul Lili`s. VEZI AICI CE A DECLARAT AFACERISTUL, PENTRU ORA DE SIBIU, ÎN URMĂ CU CÂTEVA LUNI. 

Ultima oră

Comentariul meu