Adolescent tâlhărit în Hamba - „L-a fugărit un vecin și l-a bătut până i-a învinețit spatele”

Un adolescent din Hamba a fost bătut în urmă cu câteva zile de un vecin din sat. Băiatul, în vârstă de 16 ani, se afla pe stradă, alături de fratele său, când individul s-a apropiat de el și l-a pălmuit. În urma loviturilor primite, băiatul are nevoie de îngrijiri medicale.

O rudă a băiatului minor a luat legătura cu reporterii Ora de Sibiu și a povestit cum Laurențiu a fost bătut, duminică seară, după ora 22, de un vecin din sat. Se pare că totul a pornit din senin, fără alte discuții, și, în ciuda faptului că un copil a fost agresat, nicio persoană dintre cele prezente nu a intervenit să-l apere.

„Laurențiu era pe stradă cu fratele lui, se plimbau. Omul respectiv, vecin, era amețit și a sărit la el. L-a apucat și i-a dat o palmă la cel mic. Băiatul a reușit să fugă și să se ascundă într-o curte, dar l-a găsit acolo și l-a bătut. I-a dat pe spate și pe picioare cu o curea”, spune o rudă a minorului.

Femeia spune că nu a existat niciodată un conflict între vecinul respectiv și băiat și nu știe care este motivul pentru care a pornit scandalul. „Nu știm ce s-a întâmplat, este prima dată când reacționează așa, prima dată când se ia de băiat. Era nervos, totul a pornit din nimic”, povestește o rudă a minorului.

Mama copiilor a sunat la poliție și a făcut o plângere împotriva vecinului. Se pare că, pe lângă faptul că a fost bătut, băiatului i-a fost furată o sumă de bani.

„La nivelul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr se află în lucru un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, victime fiind 2 minori, frați, în vârstă de 14 și 16 ani. Sesizarea a fost făcută prin 112 de către mama acestora, care sesizează că celor doi minori le-a fost sustrasă suma de 1.500 de lei și au fost agresați. Presupusul autor al acestei fapte este identificat. Cercetările sunt în desfășurare”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Minorul a obținut un certificat medico-legal, potrivit căruia are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale. Acesta are răni pe spate și pe picioare.

Ultima oră

Comentariul meu