cele mai celebre petreceri din sibiu revin – backyard începe oficial sezonul de vară

Vara aceasta începe să semene cu ceea ce știam înainte de pandemie- petreceri în aer liber, lume adunată, muzică, voie bună. Și cel mai bun loc pentru asta este evident, The Home of Backyard. Cine a fost măcar o dată la petrecerile de aici știe că e distracție la maxim și a dus dorul. Acum însă, până la final de septembrie datele pentru mega petreceri au fost stabilite, la fel și DJ-ii și regulile de acces.

Primul eveniment va fi în data de 31 iulie cu mega invitații Sllash and Doppe. Distracția revine cu siguranță în data de 7 august, când party-ul Girl Power va fi animat de cele trei DJ-ițe Akadela, AlbWho și Livia Andrei.

Party-urile cu dress code white au mereu mega succes. O fi de la culoare, nu se știe… dar la Backyard cu siguranță e de la muzică și cei care vin aici să se distreze. Și la fel va fi și în 21 august, când e programată o astfel de petrecere. Pentru 4 septembrie se știe deja că va fi mega distracție, din nou. Mai apoi, în funcție devreme și restricțiile impuse de pandemie, vor fi stabilite alte date pentru petreceri.

Pentru acest sezon cei de la Backyard au pregătit o surpriză. Locația rămâne aceeași, The Home of Backyard, lângă Aerodromul Măgura, dar exact lângă cea veche. Cortul cu care ați fost obișnuiți va dispărea, totul va fi în aer liber, iar design-ul locului va impresiona, căci acesta este scopul.

Biletele se pot cumpăra, la fel ca în alți ani, din link-ul postat la fiecare eveniment în parte sau de la fața locului.

Pentru a se respecta toate normele impuse de pandemie, accesul se va face pentru cei vaccinați și care dovedesc acest lucru prin codul QR. cine nu poate face asta trebuie să prezinte un test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau unul rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Dacă nici asta nu se poate, la intrare va exista posibilitatea testării rapide contra unui cost de 25 de lei. Cine face asta va primi o băutură gratis.

 

Ultima oră

Comentariul meu