aproape trei milioane de lei de la guvern pentru organizarea fits

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se reîntoarce în stradă printre cetățeni. Guvernul a aprobat astăzi alocarea a 2,7 milioane de lei pentru susținerea festivalului.

“Este un proiect pe care îl susțin de ani de zile cu toată convingerea pentru că este unul din evenimentele culturale emblematice ale României. În 2021 Festival revine la viață după pandemie în sălile și pe străzile Sibiului.

Marile trupe de teatru ale lumii vor reveni anul acesta la Sibiu și mă bucur mult că în Guvern am găsit susținere pentru acest eveniment.

Unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru din lume, FITS a așezat stabil România pe harta culturală a lumii. De ani de zile, FITS fiind alături de festivalul de la Edinburgh în topul mondial al festivalurilor de teatru.”, a transmis pe pagina de Facebook Dan Barna.

Festivalul durează în acest an 10 zile, motto-ul este “Construim speranţa împreună în 2021”

Anul acesta, Festivalul are loc între 20 și 29 August și se desfășoară sub motto-ul “Construim speranța împreună în 2021”. Cei care vor merge la Sibiu vor avea ocazia să aleagă între 600 de spectacole produse de artiști din 37 de țări.

Ultima oră

Comentariul meu