impact violent între două mașini la nocrich - persoane rănite duse la spital
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc marți în localitatea Nocrich. Două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului o femeie și un bărbat au fost răniți. Amândoi au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul ca între cele două autoturisme, care circulau din sens opus, s-a produs o coliziune în urma căreia doi pasageri aflați în unul dintre autoturisme au suferit vătămări corporale.

Potrivit polițiștilor, conducătorii auto sunt sibieni și au vârsta de 21, respectiv 27 de ani. Victimele sunt o femeie în vârstă de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 58 de ani, pasageri în mașina condusă de bărbatul de 27 de ani.

La fața locului s-au deplasat echipajele medicale, atât bărbatul, cât și femeia, fiind duși la spital. „Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu o persoană de sex masculin, de cca 58 de ani care acuza dureri toracice”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.  Femeia a suferit un traumatism cranio-facial și a fost dusă la spital.

Politiștii rutieri continua cercetările pentru a stabili cauza accidentului rutier.

Ultima oră

Comentariul meu