foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac

Vremea extrem de caldă din acest final de săptămână i-a scos pe sibieni din case și i-a îndemnat să meargă în locuri unde se pot răcori. Și ce alt loc mai bun decât Ocna Sibiului. Duminică mii de oameni au venit aici pentru a face o baie în apa sărată a lacurilor, a se bronza sau pentru a se unge cu nămolul binefăcător. La orele amiezii nu aveai unde să mai arunci un ac, darămite să parchezi mașina sau să pui un prosop.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ CU PREȚURILE DE LA LACURI PÂNĂ LA FINALUL SEZONULUI 

Cine a venit dis de dimineață duminică la lacurile de la Ocna, a fost inspirat. Și asta pentru că la primele ore turiștii- sibieni sau nu, au mai avut ceva șanse să prindă un loc de parcare în parcările amenajate sau un șezlong liber. Cum s-a înaintat în zi, zona a devenit din ce în ce mia aglomerată. Nu mai era niciun loc liber de parcare, mașinile fiind lăsate pe zonele verzi din apropierea intrării la Lacuri sau chiar pe drumul către Șura Mică.

foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac

Cei care plătesc bilet de intrare beneficiază de șezlong gratuit. Asta în limita ofertei, pentru că la fel ca locurile de parcare, și șezlongurile au devenit din ce în ce mai greu de găsit. Repede s-au ocupat toate, iar cei care au ajuns mai târziu s-au așezat pe unde au putut.

foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac

În lacuri, aglomerație la fel de mare. Cei care vin aici au profitat de apa sărată și de nămolul care se spune că este benefic pentru sănătate. Nici la terase nu a fost mai liber. Locurile au fost mereu ocupate, iar cine a dorit să cumpere de mâncare a fost nevoit să aștepte zeci de minute la coadă.

foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac foto înghesuială mare la ocna. nu mai e loc să arunci un ac

 

 

Ultima oră

Comentariul meu