video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate

Un carambol în care au fost implicate peste 50 de maşini a avut loc în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui, în zona Medgidia. Autoritățile au transmis că au fost implicate 52 de mașini în care erau 156 de persoane. Ambulanțele au preluat 22 victime pe care le-au dus la spital.

Potrivit ISU Constanța, au fost patru zone de carambol. În total au fost implicate 52 de mașini și 156 de persoane.

De la unul dintre accidente au fost preluate cinci victime. Ulterior, în urma carambolului, au fost preluate 17 victime, între care cinci copii.

La fața locului acționează 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași, iar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a trimis în zonă și un spital mobil.

Pentru a se decongestiona traficul, polițiștii au deviat traficul pe la nodul rutier de la km. 160, oraș Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar.

[fvplayer id=”93″]

video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate video foto - carambol imens pe autostrada soarelui - peste cincizeci de mașini avariate și 156 de persoane implicate

 

 

Ultima oră

Comentariul meu