evenimente de weekend în sibiu - poftiți la concerte, expoziții și filme la cinegold

Finalul de săptămână se anunță unul destul de călduros, la fel c zilele săptămânii care se încheie. Activități sunt multe, atât în aer liber, cât și indoor. așa că nu rămâne decât să vă faceți o listă și să bifați cât mai multe dintre ele.

Cinegold este mereu pregătit să primească sibienii doritori de un film bun. Sâmbătă și duminică, de altfel la fel ca în orice altă zi, atât cei mari cât și cei mici au de unde alege: Vor rula filme pentru toate gusturile: Ghici cine mai vine la cină, Luca, Scapă dacă poți 2- Turneul Campionilor, Văduva Neagră, furios și Iute 9, Drumul Terorii, Altarul sau Spiral: Urmatorul Capitol Saw.

Teatrul Gong a pregătit pentru cei mici Atelierul de creat Povești- Sfetnicul de Lut. Acesta va avea loc sâmbătă de la ora 10. Va dura o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

Broscuța Fermecată se va juca sâmbătă și duminică la ora 11 la Teatrul Gong. Piesa durează 40 de minute.

Sibiu Sounds Festival revine în Piața Habermann, sâmbătă și duminică. Pe scenă vor susține show-uri live peste 50 de artiști din Sibiu, soliști sau trupe, underground sau cunoscuți, care au piese proprii, 100% originale. Intrarea la concerte este gratuită.

Performance-ul ”AICI” va avea loc sâmbătă seara, de la ora 19, la Fabrica de Cultură IACM Construcții – Sala „Eugenio Barba” Str. Triajului. Adolescenții care au ales să-și exprime personalitatea prin arte precum hip-hop, dans sau teatru vor fi acum protagoniștii celei mai recente producții în parteneriat cu Naționalul sibian. Detalii despre spectacol, AICI 

Muzeul Astra stă mereu la dispoziția celor care doresc să petreacă timp în cel mai frumos muzeu în aer liber și să viziteze exponatele. Pe lângă toate astea, în acest final de săptămână va avea loc evenimentul ,,Despicăm chihlimbarul în 4”. Este vorba despre o acțiune de tip ,,spus poveste”(storytelling), în care muzeograful Adrian Scheianu va prezenta vizitatorilor o colecție de 25 de pietre chihlimbar. Detalii AICI 

Ultima oră

Comentariul meu