dulapuri pentru depozitare pentru sibienii care fac sport în parcul sub arini
Sursa: Facebook/Diana Mureșan

Sibienii care vin să facă sport în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu își pot lăsa de acum echipamentele, gențile sau ghiozdanele în dulapuri de depozitare. Acestea sunt amplasate lângă terenul secundar al stadionului și vor putea fi folosite de orice persoană.

Dulapurile pentru depozitare sunt montate în aceste zile în parcul Sub Arini și urmează să fie date în folosință sibienilor care fac sport aici și vor să își țină lucrurile la loc sigur.

„Primăria Sibiu, prin Serviciul de Administrare a Bazelor Sportive și de Agrement, a achiziționat și lucrează în prezent la montarea de dulapuri metalice pentru depozitare, amplasate lângă terenul secundar al Stadionului. Cele 36 de compartimente de depozitare se încuie cu cifru și vor putea fi utilizate gratuit de cei care practică sport pe aceste terenuri”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ideea de a monta aceste dulapuri a venit de la Clubul Sportiv Comunitar, fiind preluată în campania electorală de consilierul local din partea USR Sibiu, Diana Mureșan.

„O idee pe care am preluat-o în campania pentru alegerile locale de la Clubul Sportiv Comunitar și a cărei implantare am promovat-o și urmărit-o, devine realitate. Amplasarea dulapurilor pentru depozitare în parcul Sub Arini a început acum câteva zile și, în curând, vor fi funcționale. Consiliul Local și Primăria Sibiu au datoria să sprijine sportul și să faciliteze practicarea acestuia în comunitatea noastră. Prin amplasarea acestor casete se oferă un loc sigur pentru depozitarea lucrurilor de care nu avem nevoie în timpul activităților fizice pe care le practicăm în parc, fie că este vorba de alergare, fotbal sau mersul pe role”, a scris Diana Mureșan pe Facebook.

Consilierul local a anunțat, totodată, că în viitor vor fi instalate astfel de dulapuri și în alte zone.

Ultima oră

Comentariul meu