un nou transfer la cs comunal șelimbăr - a fost adus un mijlocaș de la brașov

Nicolas Antone, mijlocașul ACS Kids Tâmpa Brașov, va juca la Viitorul Șelimbăr. Antone, unul dintre oamenii de bază ai grupării brașovene, a fost împrumutat pentru un sezon la echipa din Liga a 2-a.

„Ne bucurăm pentru Nicolas că va juca la Liga a 2-a, un nivel superior. Este un băiat foarte talentat și muncitor și sunt sigur că va avea evoluții foarte bune la echipa sibiană. Nicolas se alătură și altor jucători crescuți și formați de ACS Kids Tâmpa, ca Vadim Covalciuc, Sergiu Pîrvulescu sau Rareș Sburlea, care au jucat sau joacă la echipe în Liga a 2-a. Îi urăm mult succes lui Nico în noua aventură”, a declarat unul dintre antrenorii ACS Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

Nicolas Antone: „Viitorul Șelimbar este echipa potrivită pentru mine pentru a crește”

„Era pasul cel mai firesc pentru mine. Îmi doream enorm sa ajung la un nivel mai sus. Iar Viitorul Șelimbar este echipa potrivită pentru mine pentru a crește. Mă bucur că cei de acolo au încredere în mine și voi încerca să fac tot posibilul ca să pun umărul la obținerea unor rezultate cât mai bune. Abia aștept sa începem campionatul”, a declarat fotbalistul brașovean.

Președintele grupării „alb-albastre”, Adrian Zahariea, a precizat că este un pas important în carieră pentru Nicolas Antone: „Este un pas înainte pentru Nicolas, unul care era așteptat. El a demonstrat că este un jucător foarte bun și că poate face față la un nivel superior. Clubul nostru arată încă o dată că este unul care produce jucători de valoare, ce pot ajunge la echipe mari. La ACS Kids Tâmpa punem accent și pe partea sportiva, dar și pe cea educaționala. Drept dovada, Nicolas este proaspăt absolvent de Bacalaureat. Mai avem însă și alți jucători care vor face pasul spre fotbalul mare în cel mai scurt timp”.

Nicolas Antone va pleca astăzi cu Viitorul Șelimbăr într-un cantonament în Antalya. de asemenea, fotbalistul de la poalele Tâmpei a fost convocat și la echipa națională de juniori U19 pentru o acțiune ce va avea loc imediat după revenirea din Antalya.

Ultima oră

Comentariul meu