tractor făcut scrum la săcădate și mașină în flăcări pe autostradă la aciliu

Pompierii sibieni au intervenit, joi, la stingerea a două incendii, ambele izbucnite la autoturisme. Primul incendiu a avut loc la un tractor, într-un câmp din Săcădate, iar cel de-al doilea a avut loc pe autostrada A1, la o mașină aflată în mișcare.

În jurul orei 12:50, pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Avrig au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Săcădate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor a un tractor în timp ce efectua lucrări agricole. tractor făcut scrum la săcădate și mașină în flăcări pe autostradă la aciliu

„Incendiul a fost stins prompt de către echipajul sosit la fața locului. A ars tractorul în proporție de aproximativ 80% iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată cositoarea tractorului”, spune Alina, Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

tractor făcut scrum la săcădate și mașină în flăcări pe autostradă la aciliu

În jurul orei 13:35, pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Miercurea Sibiului au intervenit de urgență pe autostrada A1, km 275 ( zona localității Aciliu) pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La fața locului s-au mobilizat 2 echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată efectul unei defecțiuni la sistemul de alimentare a autovehiculului.

Nu s-au înregistrat victime la niciunul dintre incendii.

Ultima oră

Comentariul meu