ideale pentru caniculă: miresmele lunii august

August este ca o zi de Duminică. Trece mult prea repede, de aceea merită trăită din plin. Acest lucru nu va fi posibil fără o aromă pe măsură. Vă prezentăm mai jos câteva dintre parfumurile pentru femei. Deci, cum miroase August?

Guerlain, Aqua Allegoria Flora Salvaggia Wildflower Eau de Toilette

Violetă, flori sălbatice, iris, iasomie și neroli, completate de sucul dulce de pepene galben și de dulceața răcoroasă a pulpei de pepene roșu … O altă perlă a colecției Aqua Allegoria, creată de parfumerii Guerlain. O după-amiază de vară cu aromele sale de ierburi parfumate, flori și fructe suculente, împreună cu albine zburătoare și soarele arzător, este plasată într-o sticlă de marcă, decorată cu un fagure de aur.

Jo Malone London, Yellow Hibiscus

Parfumul proaspăt Yellow Hibiscus este o noutate din colecția Blossoms în ediție limitată din acest an de Jo Malone London. Nota cheie a compoziției este un hibiscus galben radiant – o plantă exotică originară din subtropice. Prospețimea rouă a trandafirului îmbunătățește acest parfum ușor, însorit, sclipitor, în timp ce o felie de lămâie adaugă o notă de suculență.

Tom Ford, Soleil Brulant Eau de Parfum

Soleil Brulant, care înseamnă soare arzător în franceză, poate să nu fie cel mai bun nume pentru o cremă cu protecție solară, dar este perfect pentru noul parfum de vară al lui Tom Ford. În sticla aurie se găsesc note citrice, un amestec romantic de floare de portocal absolută și miere neagră, precum și „căldura” emanată din chihlimbar și condimente.

Narciso Rodriguez, Musc Noir for Her Eau de Parfum

Doar în lumea parfumeriei de designer, trei note precum pruna, heliotropul și pielea ar putea converge într-o singură piramidă olfactivă. Un trio incredibil face din Narciso Rodriguez Musc Noir un amestec muscat neașteptat, care oferă un sentiment de mister și chiar mai multă atractivitate pentru oricine îndrăznește să-l încerce. Aceasta și alte arome pot fi găsite accesând linkul https://makeup.ro/categorys/324237/

Guess, Bella Vita Eau de Parfum

Știați că tuberoza are un parfum floral atât de delicios de bogat, încât pare aproape fructat? Acesta este probabil motivul pentru care se împerechează atât de bine cu nuanțele strălucitoare și sexy de coacăză neagră și cireșe din noua apă de parfum Guess Bella Vita lansată în 2020. De asemenea, se amestecă în mod natural cu moscul datorită consistenței sale cremoase inerente.

Dior, Tobacolor Eau de Parfum

Unul dintre cele mai bogate parfumuri de pe lista noastră de vară, vă invită să descoperiți nuanțe de tutun proaspăt combinate cu accente strălucitoare ale sezonului. Diferitele tipuri de tutun sunt amestecate cu acorduri fructate înțepătoare și delicioase, suculente, de prune, piersici și miere. Totul este perfect în el – atât în ​​note, cât și în nuanțe. De asemenea, vă face să vă doriți să călătoriți!

Ultima oră

Comentariul meu