update foto - pericol pe avram iancu - cade tencuiala de pe o clădire

Șase proprietari de mașini nu și-au mai găsit joi dimineața autoturismele parcate regulamentar pe strada Avram Iancu. Fuseseră ridicate, pentru că de pe clădirea de lângă locurile de parcare a început să cadă tencuială. Zona a fost împrejmuită.

UPDATE

Reprezentanții Primăriei Sibiu au transmis ulterior că, la imobilul de pe strada Avram Iancu nr. 10, s-a desfășurat o intervenție de urgență pentru îndepărtarea bucăților de tencuială desprinse, în contextul în care în cursul zilei de 14 iulie s-au desprins și au căzut câteva bucăți de tencuială de pe fațadă. Pentru a permite execuția acestor lucrări de urgență și pentru a nu risca avarierea autovehiculelor parcate, a fost necesară eliberarea zonei din fața imobilului.

„În acest sens s-a apelat la Biroul Ridicări din cadrul Poliției Locale care a mutat o mașină în parcarea din Piața Gării. Menționăm că proprietarul nu va plăti nici amendă, nici taxa de ridicare sau transport, nefiind vorba de o contravenție. Menționăm de asemenea că SC Urbana va face demersurile pentru obținerea unui autorizații de construcție în vederea execuției reparațiilor la acoperișul și fațada acestui imobil administrat parțial de Urbana, cealaltă parte fiind în proprietatea altor persoane. Precizăm de asemenea că imobilul este revendicat și din acest motiv nu s-au putut efectua lucrări mai ample de reabilitare și consolidare, până la decizia definitivă a instanței”, explică Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Știrea inițială

Mașinile sibienilor fuseseră parcare corect, pe locuri de parcare marcate. Așa că mare le-a fost mirarea atunci când nu le-au mai găsit acolo. Și nu au găsit nici vreun semn care să le indice că au fost ridicate sau unde le-ar putea găsi.

Operațiunea a fost coordonată de cei de la poliția locală, pentru că cineva a anunțat că de pe clădirea de lângă locurile de parcare care tencuială. ”Foarte bine că le-au mutat, dar trebuia să lase un semn, ceva, să știm unde le-au dus. Am venit la mașină și ia-o de unde nu-i. nu știam unde să o caut, pe cine să întreb…nimic….”, spune unul din proprietari.

Până la publicarea articolului reprezentanții Primăriei nu au oferit un punct de vedere despre situația de pe strada Avram Iancu.

 

Ultima oră

Comentariul meu