fiul lui adrian şi al romaniţei iovan, rezultat remarcabil la campionatul naţional de karting de la sibiu

Albert Iovan este fiul în vârstă de 14 ani al regretatului pilot de aviație comercială Adrian Iovan și al celebrei Romanița Iovan. Tânărul a atras recent atenția cu pasiunea lui. Nu a împlinit încă 18 ani și a devenit pilot de raliu.

Băiatul creatoarei de modă se pare că știe de mic ce își dorește. Acesta e pasionat de matematică, de științele exacte, dar iată că în timpul liber face ce îi place mai mult: se urcă la volanul mașinii.

Albert Iovan a început să conducă pe pista de karting, iar mai apoi a urmat şcoala de piloţi pe macadam şi cursuri de circuit, apoi a trecut la un nou nivel: la doar 14 ani, are licenţă de pilot de raliu, scrie okmagazine.ro.

Prima competiție la care a participat fiul creatoarei de modă Romanița Iovan a avut loc în iunie, iar zilele trecute a concurat în a doua etapă din Campionatul Naţional de Slalom Paralel la juniori, de la Sibiu.

„Albert Iovan a reușit un scor excelent, la a doua ediție a Campionatului de slalom paralel, Sibiu, și un frumos loc 7. Felicitări pentru determinare, talent și curaj.”, a notat vedeta pe Facebook, în dreptul unui video cu fiul ei la volan.

Totodată, în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, aceasta a făcut dezvăluiri despre pasiunea fiului ei. „Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional.

Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată“, a spus ea.

„Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia, îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe“, a mai adăugat Romaniţa Iovan.

Adrian Iovan s-a stins din viață în ianuarie 2014, într-un accident aviatic în Munții Apuseni. Pe atunci, fiul lui avea doar șapte ani.

Ultima oră

Comentariul meu