adolescentă la volan prin sibiu - a fost prinsă fără permis pe mihai viteazu
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, vineri seara, o adolescentă în vârstă de 17 ani la volanul unui autoturism pe Bulevardul Mihai Viteazu. Un prieten a lăsat-o să-i conducă mașina, iar acum amândoi au dosare penale.

„La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 21,00, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu. Cu această ocazie, s-a constatat că la volanul autoturismului se afla o tânără în vârstă de 17 ani, domiciliată în orașul Cisnădie, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

De asemenea, în autovehicul, polițiștii au identificat și persoana care i-a încredințat tinerei autoturismul spre a fi condus pe drumurile publice. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Șelimbăr.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au deschis două dosare de cercetare penală, unul pe numele tinerei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, al doilea pe numele tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare. Cercetările în acest caz continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu