leonardo dicaprio, tom hanks și lady gaga, câteva dintre vedetele care s-au înscris pe lista cu zboruri în spațiu

Multe vedete de la Hollywood s-au trecut pe lista cu zboruri în spaţiu a companiei Virgin Galactic. Staruri precum Leonardo DiCaprio, Tom Hanks şi Lady Gaga vor zbura în spaţiu. Lansarea lui Richard Branson în spaţiu are loc dumincă, la ora 16.00.

Ne apropiem cu paşi repezi de lansarea în spaţiu a lui Richard Branson, programată duminică la ora 16.00, iar glumele pe seama competiţiei dintre el şi miliardarul Jeff Bezos sunt în toi.

Peste 600 de persoane şi-au cumpărat deja bilet pentru a zbura în spaţiu cu Virgin Galactic, compania lui Richard Branson. Printre aceştia se numără şi celebrităţi precum Tom Hanks, Leonardo DiCaprio, Justin Bieber şi Lady Gaga.

Celebrul comedian şi moderator al emisiunii The Late Show, Stephen Colbert, i-a bătut obrazul lui Richard Branson printr-un tweet în care dădea de înţeles că invitaţia lui a ajuns în folderul de spam.

Branson i-a răspuns că îi pare rău că nu participă şi că ar fi onorat ca acesta să fie gazda transmisiunii live a lansării de duminică. Stephen a acceptat pe loc provocarea.

Ultima oră

Comentariul meu