impact violent la șeica mare - patru victime, dintre care o femeie încarcerată

Un accident violent a avut loc, sâmbătă, pe DN14, la Șeica Mare. Trei autoturisme sunt implicate, iar în urma impactului patru persoane primesc îngrijiri medicale. Una dintre ele este încarcerată.

UPDATE

Echipajul SAJ a transportat la UPU Sibiu un bărbat de 40 ani cu fractura col femural si traumatism de bazin. Al doilea echipaj a transportat un copil policontuzionat.

impact violent la șeica mare - patru victime, dintre care o femeie încarcerată impact violent la șeica mare - patru victime, dintre care o femeie încarcerată

Știrea inițială

„DN 14, iesire din Seica Mare spre Medias, pe un tronson in curba periculoasa, coliziune intre 3 autoturisme, unul condus spre Sibiu, celelalte 2 spre Medias. Mai multe persoane primesc ingrijiri medicale, constiente. Trafic blocat total”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

impact violent la șeica mare - patru victime, dintre care o femeie încarcerată

La fața locului s-au deplasat echipaje Smurd și ambulanțe.

Din primele informații sunt implicate 4 persoane, doi adulți și doi copii. Copiii au 12, respectiv 14 ani. Una dintre persoane, o femeie, este încarcerată. Echipajul de descarcerare intervine pentru descarcerare persoanei de sex feminin.

Politistii rutieri desfasoara cercetari in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu