Tigaie își face de cap la mare - În timp ce polițiștii îl caută, atacatorul de la Cristian îi sfidează pe Facebook
Sursa: Facebook Profil Public

Un jaf violent a avut loc într-o benzinărie din Cristian la finalul lunii aprilie a acestui an. Un angajat a fost înjunghiat atunci de mai multe ori de un individ care intrase în locație să fure banii din casa de marcat. A reușit să plece doar cu 500 de lei și, ajutat de un alt prieten care îl aștepta afară, în mașină, s-a făcut nevăzut. Atacatorul și complicele lui au abandonat apoi autoturismul pe o stradă din Sibiu. Polițiștii i-au identificat pe cei doi a doua zi, însă doar complicele a fost prins. În ceea ce îl privește pe Dumitru Iancu, zis „Tigaie”, acesta a fost dat în urmărire de poliție. Căutat deja de mai bine de două luni, Tigaie pare că știe foarte bine jocul „de-a v-ați ascunselea”. În timp de polițiștii se întreabă unde ar putea fi, el le lasă „indicii” pe Facebook.

Tigaie își face de cap la mare - În timp ce polițiștii îl caută, atacatorul de la Cristian îi sfidează pe Facebook

Dumitru Iancu, cunoscut după porecla de „Tigaie” are 26 de ani și este din Săliște. În 25 aprilie, tânărul a încercat să dea atacul în benzinăria din Cristian și, fiindcă angajatul s-a opus, l-a înjunghiat de mai multe ori. După atac, Tigaie a plecat de la locul faptei, însă nu înainte să fure 500 de lei din casa de marcat. A fost ajutat de complicele lui, un tânăr de 24 de ani din Sibiu, care l-a așteptat în fața benzinăriei, într-un autoturism marca Hyundai înmatriculat în Alba – autoturism pe care l-au abandonat ulterior pe strada Iorga din orașul de pe Cibin.

AFLĂ DETALII ȘI VEZI IMAGINI DIN TIMPUL JAFULUI 

CITEȘTE ȘI: Mașina a fost găsită a doua zi de polițiști, abandonată pe strada Iorga

Polițiștii i-au identificat pe ambii participanți la jaf, dar au reușit să îl prindă doar pe complicele care a condus mașina. Tigaie este dat în urmărire națională și internațională.

În timp ce oamenii legii îl caută, Tigaie își continuă viața de parcă nu s-a întâmplat nimic. Potrivit ultimelor postări de pe pagina personală de Facebook, atacatorul se plimbă nestingherit prin diverse locații. În data de 13 iunie, Tigaie s-a pozat la malul mării, pe plajă. O săptămână mai târziu, a încărcat o nouă fotografie, pozând „șmecherește”.

Tigaie își face de cap la mare - În timp ce polițiștii îl caută, atacatorul de la Cristian îi sfidează pe Facebook
Fotografia a fost publicată pe Facebook în data de 20 iunie

Prietenii lui l-au apreciat și i-au lăsat diverse comentarii precum „Mafia” sau „Asta înseamnă să fii mafiot”. Cel mai probabil, Tigaie a reușit să părăsească România, iar imaginile au fost realizate în străinătate.

Sursa foto: Facebook/Profil Public

Ultima oră

Comentariul meu