s-au pierdut ”doi cai frumoși” la poplaca. cine îi găsește primește recompensă

Robert Căldărar este un poplăcean supărat tare. De aproape o lună i-au dispărut doi din cei trei cai. Omul spune că a dat bani mulți pe ei, iar acum nu se mai poate ajuta de ei la treburile gospodăriei. Nu știe unde au dispărut sau dacă i-a luat cineva. Dar, este dispus să ofere recompensă celui care îi va aduce înapoi.

Bărbatul spune că i-a lăsat pe cei trei cai pe un deal, lângă pădure, în apropierea casei. Doi dintre ei erau legați, unul priponit. A doua zi dimineața cei care nu erau legați au dispărut. ”Era un cal și un mânz. I-am căutat vreo două săptămâni peste tot, prin satele din jur. Nicio urmă de ei. Și numai ce îi cumpărasem de vreo 3 luni. am dat 5500 de lei pe ei…bani….și acum de abia mă descurc cu treburile prin gospodărie. Îi foloseam la fân, la cărat una alta”, spune Robert Căldărar.

s-au pierdut ”doi cai frumoși” la poplaca. cine îi găsește primește recompensă s-au pierdut ”doi cai frumoși” la poplaca. cine îi găsește primește recompensă

Pentru cine este îi va aduce caii înapoi sau îi va da informații care să îl ajute să găsească animalele, bărbatul din Poplaca spune că îi va oferi o recompensă. Numărul lui de telefon este 0742844132.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu