ce facem în weekend la sibiu - vinfest cap de afiș, filme la cinegold și evenimente la muzeul astra

Se anunță un weekend fierbinte la Sibiu, la propriu, dar și la figurat, pentru că evenimentele programate în acest final de săptămână vor încinge atmosfera. Vinfest este cu siguranță atracția zilelor libere, dar pentru alte gusturi sunt evenimente pregătite în tot orașul.

Vinfest are loc până duminică inclusiv, în Parcul Tineretului. Nu ezitați să treceți pe acolo, pentru că veți da de muzică bună, mâncare delicioasă și evident, vinuri dintre cele mai alese ale cramelor cunoscute. Detalii despre program AICI.

Dacă însă, înainte ori după o vizită la Vinfest aveți chef de un film bun, la Cinegold se găsește. Familia Bigfoot, Raya și ultimul Dragon, Luca și Spirit Neîmblânzit sunt filmele dublate pe care le pot viziona cu ușurință și cei mici. Pentru gusturi mai ”hard”, încă rulează Furios și Iute 9, Drumul Terorii, Văduva Neagră, Altarul sau Cuibul.

Astra Multicultural adună în Muzeul din Dumbrava  cântece, dansuri, gastronomie din toate regiunile țării. Va fi un weekend plin în Muzeu, așa că e de mers și acolo. Detalii AICI 

ce facem în weekend la sibiu - vinfest cap de afiș, filme la cinegold și evenimente la muzeul astra

Atelierul de Creat Povești îi așteaptă sâmbătă pe cei mici la Teatrul Gong, de la ora 10. Durează o oră și 30 de minute, este dedicat copiilor între 6 și 10 ani, iar un bilet costă 14 lei.

Și pentru că foarte cald, iar un evantai ar prinde bine oricui, duminică, de la ora 10, Atelierul de Meșterilit îi invită pe cei mici să confecționeze unul. Începe la ora 10 la Teatrul Gong.

Greierele aproape faimos este piesa care se va juca în weekend la Teatrul Gong. Cei mici îl pot vedea sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. Este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, iar un bilet costă 12 lei.

Festivalul Filmului Francez are loc până duminică la Fabrica de Cultură. Programul celor șase producții se găsește AICI 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu