licitații pentru închirierea unor spații comerciale la lacul lui binder

Serviciul Public Administrare Baze Sportive și de Agrement al Municipiului Sibiu organizează în această perioadă două licitații publice pentru două spații comerciale, în pregătirea deschiderii Complexului de agrement Lacul lui Binder.

Licitație pentru închirierea spațiului destinat barului și a terasei panoramice. În incinta Complexului de Agrement Lacul lui Binder s-a amenajat un spațiu interior pentru amenajarea unui bar, precum și o terasă în aer liber care oferă o privire panoramică asupra Lacului. Serviciul care administrează acest obiectiv organizează o licitație publică pentru închirierea spațiului barului în suprafață de 58,26 mp și a terasei în aer liber în suprafață de 137 mp.

Documentația de atribuire se poate cumpăra de la sediul Serviciului Baze Sportive din Piața Mică nr. 22, prețul acesteia fiind de 50 de lei. Tariful de închiriere pentru bar și terasă pornește de la 6.133,20 lei/lună, iar durata de închiriere este de 5 ani.

Mai multe detali pe https://bazesportive.sibiu.ro/anunturi/anunt/94 sau la la telefon 0269-208.958.

Licitație publică pentru magazinul de articole sportive și suveniruri. Este vorba de un spațiu în suprafață de 26,63 mp, amplasat la parterul pavilionului multifuncțional. Tariful de închiriere pentru magazin pornește de la 1.500,07 lei/lună, iar durata de închiriere este de 3 ani.

Documentația de atribuire se poate achiziționa de la sediul serviciului public menționat, prețul fiind de 50 de lei.

Mai multe detali pe https://bazesportive.sibiu.ro/anunturi/anunt/95 sau la la telefon 0269-208958.

Termenul limită de depunere a ofertelor în cazul ambelor proceduri este 19 iulie 2021, ora 13.00

Ultima oră

Comentariul meu