fc hermannstadt a împrumutat un jucător de la fcsb

Alexandru Pantea, fundașul lateral căruia Gigi Becali îi prevede un viitor strălucit în tricoul roș-albastru, va evolua sub formă de împrumut la FC Hermannstadt. Patronul FCSB-ului a luat această decizie din dorința de a-i oferi tânărului de 17 ani ocazia să capete experiență în eșalonul secund.

Produs al Academiei roș-albaștrilor, acesta se poate lăuda cu 11 prezențe în tricoul primei echipe și 21 de minute bifate într-un meci din preliminariile Europa League. În plus, este cotat, conform site-urilor de specialitate, la 150.000 de euro.

Din aceleași considerente, roș-albaștrii i-au mai cedat în Liga 2 pe fundașul Ștefan Cană (20 de ani), atacantul Andrei Istrate (19 ani) – ambii la Poli Iași, precum și pe mijlocașul Robert Ion (20 de ani), la FC Voluntari.

„Alexandru Pantea este un fundaș lateral în vârstă de  17 ani, care a venit la A.F.C.Hermannstadt sub formă de împrumut de la FCSB. Acesta evoluează pe partea stângă a terenului, dar are un joc la fel de bun pe ambele picioare și poate acoperi astfel și partea dreaptă a defensivei.

Alex a evoluat până acum la FCSB, unde a bifat 11 prezențe în ultimele două sezoane, inclusiv 21 de minute într-un meci din preliminariile Europa League.

Tânărul fundaș este internațional România U19 și este cotat la suma de 150.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Alexandru Pantea s-a alăturat astăzi lotului FCH, aflat în cantonament în Slovenia, și a intrat astfel în programul de pregătire pus la punct de antrenorul principal Marius Măldărășanu & staff-ul său”, au anunțat sibienii, printr-un comunicat transmis cu puțin timp în urmă.

Ultima oră

Comentariul meu