clinică nouă de imagistică la sibiu - medima health a adus aparatură de producție 2021

Medima Health este cea mai nouă clinică de imagistică ce s-a deschis la Sibiu. Cu o investiție de aproximativ 3 milioane de euro aici au început deja să funcționeze un aparat RMN și unul computer tomograf de cea mai înaltă performanță, ele fiind producție și tehnologie 2021. Clinica se adresează în principal pacienților oncologici, dar pacienții cu orice altă problemă vor beneficia de aparatura clinicii.

Medima Health Sibiu se află pe strada Aleea Seviș 2A, lângă un centru comercial. Este o investiție privată care a adus la Sibiu cele mai bune aparate de imagistică: PET-CT, RMN 3 Tesla, CT și ecograf, toate fabricate în anul 2021. ”Aceste aparate sunt extrem de performante. Pot detecta cele mai mici leziuni, sunt extrem de precise. Ne adresăm în special pacienților oncologici sau celor care fac investigații incipiente în acest sens, care până acum erau trimiși la Cluj sau Oradea pentru astfel de investigații. Cu ajutorul acestor aparate se poate pune un diagnostic precoce pentru orice tip de leziune”, spune prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, director medical Medima Health.

clinică nouă de imagistică la sibiu - medima health a adus aparatură de producție 2021 clinică nouă de imagistică la sibiu - medima health a adus aparatură de producție 2021

Conf. Dr. Adrian Șanta, cunoscut radiolog și imagist, spune că la Medima Health Sibiu pacientul va fi mereu în prim plan. ”Nu venim să concurăm cu nimeni, ci să completăm. Cu ajutorul aparatelor se pot face orice fel de investigații, pentru orice parte a corpului. Vom încerca să facem programările în așa fel încât timpii de așteptare să fie cât mai mici. Rezultatele se primesc în 24 de ore, maxim 48 de ore pentru un RMN ceva mai întortocheat, iar pentru CT maxim 3 zile. Astfel de aparate foarte performante ajută la diagnosticarea precoce a bolii, ceea ce înseamnă șanse mult mai mari pentru pacient”, spune Adrian Șanta.

clinică nouă de imagistică la sibiu - medima health a adus aparatură de producție 2021 clinică nouă de imagistică la sibiu - medima health a adus aparatură de producție 2021 clinică nouă de imagistică la sibiu - medima health a adus aparatură de producție 2021

Cei de la Medima Health Sibiu speră ca în maxim o lună să fie semnat contract cu casa de Asigurări de Sănătate, astfel că investigațiile făcute aici să fie decontate, dar se află în discuții și cu asiguratori privați.

Ultima oră

Comentariul meu