Tânăr de 33 de ani, găsit spânzurat de grinda casei, la Poplaca
FOTO: arhivă

De mai bine de două săptămâni polițiștii investighează, în medie, o sinucidere la două zile. Sibiul se confruntă cu un val de astfel de fapte. Cel mai recent este cazul unii tânăr de 33 de ani, găsit mort în casa sa din Poplaca.

Tânărul a fost găsit de o femeie, care a anunțat poliția luni, în jurul orei 17:30. Băiatul de 33 de ani s-a spânzurat la intrarea în casa sa din Poplaca. Probabil că nimeni nu va afla de ce a făcut asta, pentru că nu a lăsat niciun bilet de adio.

Cu o zi înainte, în data de 4 iulie, în Hosman, un bărbat de 72 de ani a ales să își încheie socotelile cu viața în același mod. În dimineața zilei a fost găsit spânzurat în spatele curții.

Cu o zi înainte, tot în Poplaca, și tot un bărbat, s-a sinucis. Avea 53 de ani și a fost găsit în anexa gospodăriei.

Toate aceste sinucideri vin după ce la începutul lunii, o altă știre a bulversat sibienii- un muzeograf de la Muzeul Brukenthal s-a sinucis. CITEȘTE AICI DETALIILE

Cu nici o săptămână înainte, un alt tânăr de 37 de ani, informatician, fusese găsit în casa sa din cartierul Bavaria la câteva zile după ce se spânzurase. CE S-A ÎNTÂMPLAT ACOLO, CITIȚI AICI 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu