românia - o glumă făcută de o fetiță de 14 ani a pus poliția în alertă
  • O fată de 14 ani i-a povestit mamei că a găsit un bebeluş abandonat într-o ghenă de gunoi, în comuna Samarineşti, din judeţul Gorj, dar i-a fost luat de un bărbat necunoscut cu dubiţă neagră, care, ulterior, a fugit.
  • Totul s-a dovedit a fi o glumă, dar Poliţia a intrat în alertă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Motru au fost sesizaţi de o femeie din comuna Samarineşti, că fiica sa, în vârstă de 14 ani, i-a relatat că a găsit un nou-născut abandonat într-o ghenă de gunoi de pe raza localităţii de domiciliu.

Copila a mai spus că bebeluşul i-ar fi fost luat de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr o dubiţă neagră, apoi a fugit.

„Verificările au fost demarate de urgenţă, echipajele de poliţie din teren analizând şi luând în considerare toate aspectele semnalate. În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate la locurile indicate de minoră, nu au fost identificate urme ale vreunei infracţiuni şi s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă. Minora a fost audiată şi consiliată în prezenţa psihologului unităţii şi a unui reprezentant din cadrul DGASPC Gorj, ocazie cu care a declarat că a facut o glumă către mama sa şi nu se aştepta ca aceasta să sesizeze aspectele la poliţie”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Fata a fost consiliată, iar mama ei nu a fost sancţionată, deoarece a sunat la poliţie cu bună credinţă.

Ultima oră

Comentariul meu