al doilea atac în stil mafiot după cel de la arad. mașină incendiată în fața casei
FOTO: ARHIVĂ

Atac în stil mafiot într-o localitate din Timiș. O mașină a fost incendiată în fața casei proprietarului de un bărbat care s-a făcut nevăzut apoi, alături de complicele său. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Polițiștii îl caută acum pe suspect.

Mihai Vălușescu, reporter Digi24: Incendiul a avut loc sâmbătă dimineață în localitatea Giarmata din județul Timiș. Un apel la 112 a anunțat autoritățile că o mașină a luat foc în fața unei case.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției dar și echipaje de pompieri, însă aceștia nu au reușit să stingă flăcările care cuprinseseră autoturismul.

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă arată cum o mașină oprește în fața autoturismului parcat, moment în care bărbatul din partea dreapta coboară, aruncă cu o substanță inflamabilă pe mașină și îi dă foc.

În câteva secunde, mașina cu care suspectul a venit, condusă de complicele său, se face nevăzută. Imediat după, proprietarul autoturismului incendiat iese din curte, observă cele întâmplate și anunță autoritățile.

Pe baza acestor imagini, polițiștii urmează să-l identifice pe făptaș și să afle care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest.

Ultima oră

Comentariul meu