vaccinare drive thru la șelimbăr în parcare la mall
foto: arhivă

Sâmbătă și duminică, orice persoană se poate vaccina din mașină în parcarea de la Shopping City Șelimbăr. Serurile administrate sunt Pfizer și Johnson&Johnson.

În parcarea Shopping City Șelimbăr a fost planificat un maraton de vaccinare drive thru care să se întindă pe parcursul a trei zile. Dar, din cauza condițiilor meteorologice, maratonul de vaccinare va funcționa doar sâmbătă și duminică.

„Continuăm campaniile de vaccinare în comună, chiar dacă suntem pe locul doi ca număr de persoane vaccinate în județ, după Municipiul Sibiu. Nu facem asta din spirit de competiție, ci pentru a veni în ajutorul locuitorilor. O spun încă o dată: nu știm ce se va întâmpla în toamnă, e nevoie să ne pregătim pentru eventualitatea unui al patrulea val pandemic. Trebuie să fim conștienți de potențialul pericol și de faptul că persoanele în vârstă sunt cele mai vulnerabile”, a declarat primarul Marius Grecu.

Evenimentul este organizat de Primăria Comunei Șelimbăr, Direcția de Sănătate Publică Sibiu și Instituția Prefectului.

Vor fi administrate doze de vaccin Pfizer și Johnson&Johnson. Programul de funcționare al campaniei este între orele 9 și 19.

Ultima oră

Comentariul meu