ce facem în primul weekend din iulie - filmele de la cinegold și turul ciclist al sibiului, cap de afiș

După zile în care a fost căldură mare, finalul de săptămână va fi ceva mai răcoros și din păcate și ploios. Așa că cel mai bine e să ne facem planuri pentru activități indoor. Dar, pentru momentele când va ieși și soarele, locațiile din Sibiu ne stau la dispoziție.

Ca să fiți siguri că veți avea un weekend reușit, ar fi indicat să vedeți un film la Cinegold. Oferta este variată, pentru toate gusturile adulților și câteva pelicule pentru copii: Raya șu ultimul Dragon, Altarul, Furios și Iute 9, Peter Iepurașul: fugit de acasă, Mortal Kombat, Femei obișnuite, Bodyguard-ulo nevestei asasinului. Orele la care sunt programate filmele și alte detalii se găsesc AICI

Turul ciclist al Sibiului este evenimentul care îi va ține în priză pe iubitorii sportului. Se va desfășura atât pe parcursul finalului de săptămână, dar va continua până în 6 iulie. Detalii despre eveniment, AICI

În cadrul turului ciclist al Sibiului, sâmbătă va avea loc Green Day Kids, un eveniment de ciclism dedicat copiilor de diferite vârste. Detalii despre trasee și înscrieri, AICI

Teatrul Gong rămâne deschis pentru copii. Astfel, sâmbătă de la ora 10 începe Atelierul de Creat Povești – Pernuța magică de adormit copii. Alături de Diana Ribana, cei mici vor învăța să-și confecționeze propria pernuță magică cu puțină dibăcie și creativitate. Un bilet costă 14 lei și sunt maxim 6 participanți.

FRUMOASA SI BESTIA dupa Giovanni Francesco Straparola este piesa de teatru care se va juca la Gong sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la 11. Este un spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 7 ani, durează o oră, iar biletul este 12 lei.

Duminică, Atelierul de Meșterilit se întoarce la Teatrul Gong cu Iepurașul Fotograf. Atelierul este coordonat de Aurelia Călinescu și este recomandat copiilor cu vârste între 6 și 10 ani.

Spectacole din cadrul Zilelor Româno Americane vor avea loc în diverse spații, inclusiv Piața Mare. Detalii AICI

În cadrul evenimentului, sâmbătă, în Piața Mare, de la ora 21, va avea loc concertul de jazz Wynton Marsalis și ”Jazz at Lincoln Center Orchestra”

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu