calea poplăcii „ciuruită” - intersecția cu strada valea aurie, o capcană pentru șoferi

Un cititor Ora de Sibiu a semnalat faptul că, pe strada Valea Aurie, la intersecția cu Calea Poplăcii din municipiul Sibiu există o adevărată „capcană” pentru șoferi, iar asta fiindcă, de câteva luni, cratere imense s-au format în asfalt, iar carosabilul nu a fost reparat.

Sibianul care locuiește în zonă spune că a făcut sesizări prin Sibiu City App înainte de sărbătorile pascale, semnalând că la intersecția dintre Calea Poplăcii cu strada Valea Aurie s-au format gropi adânci pe carosabil. Acesta spune că s-a intervenit pentru repararea lor, dar după puțin timp, craterele au reapărut. calea poplăcii „ciuruită” - intersecția cu strada valea aurie, o capcană pentru șoferi

„Găurile de pe strada Valea Aurie intersecție cu Calea Poplăcii. Le-au astupat înainte de Paște și după 2 săptămâni erau așa. Am trimis prin City App de atunci și au răspuns că se rezolva, dar au trecut două luni și încă sunt acolo”, spune Virgil B.

calea poplăcii „ciuruită” - intersecția cu strada valea aurie, o capcană pentru șoferi

Bărbatul a măsurat adâncimea gropilor. Una dintre ele măsoară aproximativ 15 centimetri. Șoferii care trec pe aici trebuie să fie foarte atenți și să le ocolească pentru că există riscul să își strice autoturismele.

Ultima oră

Comentariul meu