video: scandal în fața policlinicii spitalului județean din sibiu - copilă gravidă, obligată de tată să facă avort (exclusiv)

Un scandal imens a avut loc, joi, în plină stradă, la Sibiu, în fața Policlinicii Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. Un bărbat s-a certat cu fiica sa și cu iubitul acesteia. Se pare că minora este gravidă și urma să facă avort, însă s-a răzgândit în ultima clipă. Tatăl ei n-ar fi fost de acord cu ea, iar de aici au pornit o serie de neînțelegeri.

În cursul dimineții, pe strada Bâlea din Sibiu, chiar în fața Policlinicii de la Spitalul Județean, s-a iscat un amplu conflict. O fată de 15 ani a fost dusă la spital, de tatăl său, să facă avort. Sursele Ora de Sibiu spun că, inițial, fata ar fi fost de acord, dar pe parcurs s-a răzgândit, iar de acolo a pornit scandalul.

Înainte să ajungă la spital, fata a fost cu tatăl ei pentru a-și face un test Covid, necesar la intrarea în unitatea spitalicească, spun sursele.

YouTube video

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și jandarmerie pentru a aplana conflictul.

„Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov a fost direcționat de IPJ Sibiu pe strada Bâlea, unde a fost sesizat un conflict între trei persoane, pe fondul unor neînțelegeri familiale, aspectele fiind de natură medicală. Când au ajuns la fața locului, conflictul era aplanat, persoanele în cauză fiind identificate de polițiștii aflați în zonă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, fiica acestuia în vârstă de 15 ani și un tânăr în vârstă de 16 ani, toți din Cisnădie”, spune Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al IJJ Sibiu.

YouTube video

Sursele spun că fata n-a mai vrut să meargă acasă cu tatăl său, astfel că a apelat la DGASPC, spunând că
vrea să locuiască într-un centru pentru minori.

În acest caz, jandarmii au sesizat reprezentanții instituției DGASPC Sibiu și au condus persoanele la sediul IPJ pentru efectuarea cercetărilor și clarificarea situației.

Ultima oră

Comentariul meu