se deschide carnavalul verii pentru copiii de toate vârstele, la shopping city sibiu summer sale

Vara și-a intrat în drepturi și la Shopping City Sibiu, unde reducerile de vară și atmosfera de vacanță fac echipă bună. Dacă odată ce le treci pragul, atras de SUMMER SALE, vei fi tentat să joci șotronul, să te bucuri de decorurile colorate și să guști delicii dulci, lasă-te purtat de val și intră în joc!

Începând cu 1 iulie, Shopping City Sibiu celebrează reducerile de vară și deschide oficial Carnavalul Verii și devine destinația copiilor de toate vârstele, unde imaginația are prioritate, iar joaca este răsplătită cu premii surpriză instant.

2000 de premii instant, inspirate de vacanța la mare, sunt pregătite să fie revendicate de vizitatori. Colace de plajă, seturi de jucării pentru nisip și prosoape de plajă vor ajunge în posesia celor care fac cumpărături cu o valoare cuprinsă între 100 și 300 lei.se deschide carnavalul verii pentru copiii de toate vârstele, la shopping city sibiu summer sale

Tărâmul de carnaval din zona Info Point, dar si galeria comercială fashion vor fi greu de omis. Odată ce treci de poarta veselă, decorurile festive cu panglici, decorațiunile de baloane și de căsuțele colorate, un târg de dulciuri artizanale și jucării te așteaptă, în zona CCC – Pandora, să îl explorezi alături de cei mici, iar în pauzele de la cumpărături poți poposi o vreme în zona de relaxare din zona Waikiki, amenajată cu măsuțe, pufuri colorate și dotată cu materiale pentru desenat, unde creioanele colorate așteaptă să fie tocite.

În zona scării rulante, în perioada 17 iulie – 16 august, o expoziție specială va fi pregătită să ia ochii celor mici, pasionați de puzzle-uri sau castele construite din piese mici.se deschide carnavalul verii pentru copiii de toate vârstele, la shopping city sibiu summer sale

Surprize dulci și colorate, șotroane și labirinturi îi așteaptă pe cei mici la fiecare colț din zona comercială fashion. Iar pentru cei care își doresc o poză inedită și numai bună de postat pe rețelele de socializare, un colț instagramabil colorat cu norișori.

Cu siguranță vei fi tentat să intri în jocul celor mici și să dai frâu liber imaginației și copilului din tine, căci Carnavalul Verii este cel mai tare de la mic la mare!. În perioada 1 iulie – 15 august, poți profita și de reducerile la colecțiile vestimentare de vară care vă vor face pe tine și pe cel mic cei mai trendy de sub soare.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați

și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

se deschide carnavalul verii pentru copiii de toate vârstele, la shopping city sibiu summer sale

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

 

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Ultima oră

Comentariul meu