informații importante pentru părinții din șelimbăr - s-au înființat încă două grupe de grădiniță
foto Pixabay

Dosarele a cincizeci de copii, cu vârsta de peste 3 ani, depuse pentru înscrierea acestora la grădiniță, au fost respinse. Primăria, împreună cu Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” Șelimbăr au căutat soluții pentru aceștia, astfel că se vor înființa două grupe noi cu program prelungit.

Primarul Comunei Șelimbăr Marius Grecu, împreună cu direcțiunea Școlii Gimnaziale ֦ Mihai Viteazu ” Șelimbăr, în vederea soluționării rapide și favorabile a situației dosarelor celor 50 de copii, cu vârsta de peste 3 ani care au fost respinse la finalul etapei I, conform calendarului înscrierii în învățământul preșcolar 2021-2022, vă aducem la cunoștința faptul că am identificat o soluție în sensul înființării a două noi grupe cu program prelungit care vor include preșcolarii cu vârstă de peste 3 ani, potrivit unei postări publicate pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Șelimbăr.

În ceea ce privește situația copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 3 ani, precizăm faptul că aceștia vor fi înscriși la noua grădiniță care va avea sediul pe strada Doamna Stanca, în momentul finalizării și autorizării acesteia.

Primăria Comunei Șelimbăr intenționează să dea în folosință grădinița de pe strada Doamna Stanca cât mai repede posibil, având o capacitate de peste 120 de locuri și de asemenea va demara lucrările pentru construirea unei alte grădinițe în cartierul Tineretului din Comuna Șelimbăr cu o capacitate de 150 de locuri și termen de finalizare în anul 2022.

Totodată, menționăm faptul că Primăria Comunei Șelimbăr face demersuri pentru identificarea altor spații și terenuri care să poată fi amenajate cu destinația de unitate de învățământ.

Ultima oră

Comentariul meu