cercetătoarea antoaneta sabău, în comă la spital - mitropolia ardealului îndeamnă sibienii la rugăciune

Antoaneta Sabău, fondatoarea Școlii de Limbi Clasice și Orientale „Dan Slușanschi”, cercetător în cadrul Centrului de Cercetare Ecumenică al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și membru în echipa redacțională a publicației Review of Ecumenical Studies, este internată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. Mitropolia Ardealului îndeamnă sibienii la rugăciune pentru ca Antoaneta să se facă bine.

Antoaneta Sabău este internată, de câteva zile pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, după ce a suferit un stop cardio-respirator determinat de o cardiomiopatie dilatativă. Ulterior, a primit și diagnosticul encefalopatie hipoxică. În această situație, soțul Antoanetei, cercetătorul științific Florin George Călian, speră că medicii specialiști vor găsi cel mai eficient tratament neurologic, pentru ca Antoaneta să se recupereze și să poată fi transferată la București pentru o intervenție chirurgicală cardiacă.

Mitropolia Ardealului îndeamnă credincioșii la rugăciune.

„Din păcate, Antoaneta se află în comă și este îngrijită de echipa medicală a unității medicale menționate. Familia și colegii fac apel la rugăciune în aceste clipe de grea încercare și mulțumesc medicilor sibieni pentru atenția deosebită și profesionalismul de care au dat dovadă”, se arată pe site-ul Mitropoliei Ardealului.

Ultima oră

Comentariul meu