individul care a nenorocit în bătaie un taximetrist la sibiu - benone rămâne în arest
Strada unde a avut loc bătaia

La începutul lunii mai, un taximetrist din Sibiu a fost bătut cu bestialitate de un individ pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu. Din cauza loviturilor primite, bărbatul a leșinat și a zăcut ore întregi pe asfalt până când a fost găsit de un coleg, fiind dus ulterior la spital. Bătăușul a fost arestat preventiv atunci și a contestat măsura. Acum a primit o nouă propunere de prelungire a arestului și a contestat-o din nou. Încercările sale au eșuat, fiindcă magistrații au decis că bărbatul rămâne în continuare încarcerat.

Daniel, taximetristul din Sibiu, s-a deplasat pe strada Fundătura Lupeni pentru a onora un comision. Când a ajuns acolo, după miezul nopții, clientul l-a luat la bătaie și i-a furat bunurile. Ore în șir, sibianul a zăcut abandonat pe stradă, în stare de inconștiență. Abia spre dimineață a fost găsit, fiind dus mai apoi la spital. Acum, starea acestuia este mai bună.

CITEȘTE ȘI: Drama taximetristului bătut la Sibiu – Soția: „A fost la un pas de moarte. S-a trezit și nu știa cine sunt”

În ceea ce îl privește pe Benone, bătăușul taximetristului, acesta a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată. Doar că nu este mulțumit de decizie, astfel că a contestat măsura. Contestația a fost respinsă. În prezent, individul este arestat preventiv în Penitenciarul Aiud și urmează să fie transferat în Penitenciarul din Craiova.

„Respinge contestația formulată de către contestatorul – inculpat B.I.B., în prezent aflat în Penitenciarul Aiud (mandat de arestare preventivă nr. 16/UP/08.05.2021 emis de Judecătoria Sibiu), dar provizoriu pe transfer în PNT Craiova, împotriva încheierii penale nr. 973 din data de 23.06.2021 pronunțată de Judecătoria Sibiu în dosarul nr. 5740/306/2021/a1.2, pe care o menține. (…) Pronunțată în ședința Camerei de Consiliu, astăzi, 30.06.2021”, se arată în soluția pe scurt publicată pe site-ul portalului instanțelor.

CITEȘTE ȘI: Fundătura Lupeni, coșmarul taximetriștilor din Sibiu – Mulți se plâng că au fost atacați și înjurați

Ultima oră

Comentariul meu